11 Şubat 2012

Android Telefonlar için Office Uygulamaları ve Araçları

Telefonumda kullandığım Android için Office uygulamalarını paylaşacağım. Office uygulamaları en iyilerini araştırıp sizlerle zaman zaman bu başlık altında paylaşacağım.

1) WPS Office + PDF - Free
Desteklediği dosya formatları: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX (Word, Excel ve PowerPoint 2003 ve 2010 formatlarını desteklemektedir) Aynı zamanda Word ve Excel (DOC, DOCX, XLS, XLSX) dosyalarını telefondan oluşturabilirsiniz. Yeni dosya açarak. Kingsoft Office uygulamasını indirebilirsiniz.

2) Google Translate - Free
Telefonunuz için en iyi çeviri programı diyebilirim. 63 dil desteklemektedir. Google Translate telefonunuz için vazgeçilmez bir uygulamadır. Çalışması için internete bağlı olması gerekir. Ingilizce-Türkçe veya Türkçe-Ingilizce çeviri için ben çok kullanıyorum, telefonunuza yüklemenizi öneririm. Google Translate uygulamasını indirebilirsiniz.

3) PicasaTool - Free
Google hesabınızla PicasaWeb de galeri oluşturabilir ve bunu telefonunuzdan görüntüleyebilirsiniz. Çalışmalarınız için resim dosyaları oluşturdunuz ve Google hesabınız ile PicasaWeb de özel bir galeri kurdunuz. Bu çalışmanızı telefonunuzda görüntülemek istiyorsunuz işte PicasaTool tam size göre bir uygulama. Görsel ve Resim üzerine paylaşım ve çalışmalarınızı mutlaka PicasaWeb-Google kullanmanızı öneririm. Kullanıyorsanız da telefonunuzda en iyi ve hızlı şekilde görüp takip etmek içinse PicasaTool yükleyin. PicasaTool uygulamasını indirebilirsiniz.

4) Adobe Reader - Free
PDF uygulamalarınızı görüntülemek için vazgeçilmez bir programdır. Bilgisayarınızda yüklü olduğu için bu programı hepiniz bilir bu yüzden fazla hakkında bir şey yazmama gerek yok :) Adobe Reader uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz.

5) Google Docs - Free
Google bildiğiniz gibi Docs(Döküman) hizmeti ile bilgisayarınızda oluşturduğunuz ofis dosyalarını Gmail hesabınızda saklayabilirsiniz. Bu özelliği birçok kişi kullanır. Internet sayesinde bu dökümanları telefonunuzda en iyi şekilde görüntüleyebilir ve düzeltebilirsiniz. Oluşturduğunuz ofis dosyalarını Gmail hesabınızda dökümanlarda saklmanızı öneririm. Hem kayıt altına almış olursunuz hem de telefondan çok rahat şekilde görüntüleyebilirsiniz. Bende harika bir uygulama denemenizi öneririm. Google Docs indirebilirsiniz.